Loading...
Buscar

El sopar solidari en benefici del programa de la Corporació que ofereix suport immediat a domicili a persones en situació de malaltia avançada recull 8.000 euros

  • L’esdeveniment el va organitzar aquest passat mes de juny el Rotary Club de Lloret de Mar

L’Hotel Guitart Central Park de Lloret de Mar va ser l’escenari on es va celebrar el sopar solidari en benefici del Servei de Suport Immediat a Domicili (SSID) de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. L’esdeveniment, organitzat pel Rotary Club de Lloret de Mar amb la col·laboració de diversos membres de la comunitat local, tenia per objectiu recaptar fons per a aquest programa que ofereix suport a persones en situació de malaltia avançada i a les seves famílies.

S’han recollit un total de 8.000 euros. La cap de Responsabilitat Social Corporativa de la Corporació, Rosa Tarré ha rebut el xec de mà del president del Rotary Club a LloretJoan Lluís Marigot,

El SSID és un servei d’atenció al domicili dirigit a persones que es troben en situació de malaltia avançada i són ateses per un equip especialitzat en cures pal·liatives. Des d’aquest servei s’ofereix una atenció integral a la persona que pateix la malaltia, incloent-hi aspectes físics, emocionals, socials i espirituals; donant suport en tasques com la higiene, l’alimentació, cures no complexes o acompanyament, així com suport emocional a la família.

Actualment, aquesta iniciativa es porta a terme gràcies al finançament de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH), la Fundació Oncolliga Barcelona i la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, així com al suport d’alguns ajuntaments.

 

Accesibilidad
X