Loading...
Buscar

Els CAP de Calella i Malgrat organitzen un taller per ensenyar a gestionar i planificar l’alimentació

Els CAP de Calella i Malgrat de Mar, gestionats per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, organitzen, aquest mes de maig, un taller per ensenyar a gestionar l’alimentació. Aquesta activitat s’emmarca dins del programa per a la promoció d’una alimentació saludable i la prevenció i abordatge de malalties a l’atenció primària i comunitària.

En aquesta activitat, dirigida a la població d’entre 30 i 65 anys, els participants aprendran a millorar l’organització, gestió i planificació de la seva alimentació amb l’objectiu de guanyar en salut i qualitat de vida.

El taller s’estructura en tres sessions d’una hora i mitja de durada cadascuna i aniran a càrrec de Laura Lorca, nutricionista de la Corporació.

Quan es fan els tallers?

A Malgrat de Mar les sessions tindran lloc els divendres 5, 12 i 26 de maig de 10.30 a 12 h a l’Escola d’Adults del municipi. Pel que fa a Calella, les sessions estan previstes pels dies 8, 15 i 29 de maig de 10 a 11.30 h a la Fàbrica Llobet-Guri.

Totes les persones que vulguin participar hauran d’omplir la butlleta d’inscripció que trobaran als centres d’atenció primària de Calella i Malgrat i entregar-la al taulell d’admissions.

Està previst que aquests tallers es puguin anar repetint mensualment amb nous grups en funció de la demanda.

Accesibilidad
X