Loading...
Buscar

Els centres d’atenció primària de la Corporació recuperen l’horari d’hivern

  • A partir del pròxim dilluns 11 de setembre, el CAP Malgrat i el Consultori Local de Tossa de Mar tornen a l’horari d’hivern

Amb l’arribada del setembre, alguns centres de primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva reestructuren els seus horaris d’atenció deixant l’horari d’estiu i recuperant el d’hivern, que va des de mitjans de setembre fins al juny de l’any següent.

Així doncs els centres que canvien els seus horaris són el CAP de Malgrat de Mar que a partir de dilluns 11 de setembre tornarà a estar en funcionament de 8 h a 20 h de dilluns a diumenge; i el Consultori Local de Tossa de Mar, que obrirà, també a partir de l’11 de setembre, de dilluns a diumenge de 8 a 20 h. Pel que fa al Consultori Local de Palafolls, ha recuperat l’horari hivernal aquest passat 4 de setembre, funcionant de dilluns a dijous de 8 a 20 h i els divendres de 8 a 19 h.

Els centres de primària de Calella i Lloret de Mar (CAP Dr. A. Cabañas i Dr. CAP Dr. Francisco Benito Inaraja) mantenen el seu horari habitual sense cap canvi.

Accesibilidad
X