Loading...
Buscar

Els centres d’atenció primària de la Corporació recuperen l’horari d’hivern

  • A partir dels pròxims dies, el CAP Malgrat i el Consultori Local de Tossa de Mar recuperen l’horari d’hivern, mentre que Palafolls va tornar a l’horari hivernal el 29 d’agost

Amb l’arribada del setembre, alguns centres de primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva reestructuren els seus horaris d’atenció deixant l’horari d’estiu i recuperant el d’hivern, que va des des de mitjans de setembre fins al juny de l’any vinent.

Així doncs els centres que canvien els seus horaris són el CAP de Malgrat de Mar que a partir de dilluns tornarà a estar en funcionament de 8 h a 20 h de dilluns a diumenge; i el Consultori Local de Tossa de Mar, que obrirà, a partir del dia 11, de dilluns a diumenge de 8 a 20 h. Pel que fa al Consultori Local de Palafolls, va recuperar l’horari hivernal el passat 29 d’agost, funcionant de dilluns a dijous de 8 a 20 h i els divendres de 8 a 19 h.

Els centres de primària de Calella i Lloret de Mar (CAP Dr. A. Cabañas i Dr. CAP Dr. Francisco Benito Inaraja) mantenen el seu horari habitual sense cap canvi.

Accesibilidad
X