Loading...
Buscar

Els horaris del CAP Malgrat i els consultoris locals de Palafolls i Tossa canvien a l’estiu

  • El CAP Malgrat i el Consultori Local de Tossa de Mar inicien l’horari d’estiu aquest divendres 23 de juny i s’allargà fins a principis de setembre

Amb l’arribada de l’estiu alguns centres de primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva reestructuren els seus horaris d’atenció des d’aquest divendres 23 de juny i fins a principis de setembre. És el cas del CAP Dr. J. Torner i Fors de Malgrat de Mar que des del 23 de juny i fins l’11 de setembre estarà en funcionament les 24 hores del dia i el Consultori Local de Tossa de Mar allargarà l’horari d’atenció de 8 h a 24 hores de dilluns a diumenge des del 23 de juny i fins al 10 de setembre, ambdós dies inclosos.

També es produeixen modificacions horàries en el cas del Consultori Local de Palafolls. Aquí el canvi d’horari no començarà fins al 17 de juliol i acabarà l’1 de setembre, durant aquest període el centre obrirà de dilluns a divendres de 8 h a 15 h. Fora d’aquest període l’horari es manté de dilluns a dijous de 8 a 20 h i divendres de 8 a 19 h.

Els centres de primària de Calella i Lloret de Mar (CAP Dr. A. Cabañas i Dr. CAP Dr. Francisco Benito Inaraja) mantenen el seu horari habitual sense cap canvi.

 

Accesibilidad
X