Loading...
Buscar

Els professionals del sociosanitari de Lloret i Asil Nicolau Font promouen diferents activitats entre els seus pacients i residents

  • Aquest tipus d’activitats els ajuda a socialitzar-se entre ells, així com a desenvolupar les seves capacitats cognitives

Els professionals de l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar i Asil Nicolau Font promouen diferents activitats entre els seus pacients i residents durant tot l’any. Amb la pandèmia de la covid-19, aquestes activitats es van haver de reduir, però amb la tornada a la normalitat, el centre torna a estar més actiu que mai!

En aquest sentit, els pacients i residents han pogut gaudir de diferents activitats durant la darrera setmana aprofitant que ja ha arribat el bon temps.

Una d’aquestes activitats va ser l’acte de cloenda del projecte Grans Moments, a través del qual residents de l’asil Nicolau Font rebien, un dia per setmana, la visita de joves de 16 anys de Lloret, gràcies a la col·laboració de Càritas Lloret. Durant 3 mesos que ha durat el programa, residents i joves  han compartit converses i activitats fomentant les relacions intergeneracionals. Amb l’arribada del final del curs escolar, han celebrat l’última sessió amb un petit berenar per acomiadar-se i esperant poder repetir la iniciativa el curs vinent.

Una altra de les activitats de les quals també han pogut gaudir ha estat una exposició que ha acollit aquest mes de juny la Biblioteca de Lloret de Mar. Residents de l’Asil Nicolau Font i usuaris de l’Hospital de Dia, acompanyats de diferents professionals del centre, es van desplaçar fins a la biblioteca municipal per veure aquesta exposició de treballs manuals fets per la gent gran del poble.

Per últim, també han volgut donar la benvinguda a l’estiu amb una festa de Sant Joan on han gaudit de diferents jocs al pati del centre.

Aquest tipus d’activitats ajuden a pacients i residents a socialitzar entre ells, així com a desenvolupar les seves capacitats cognitives.

A continuació us deixem algunes imatges de les darreres activitats:

   

Accesibilidad
X