Loading...
Buscar

Es detecten un 1,65% i un 1,25% de positius als cribratges d’automostra realitzats a Tossa de Mar i Lloret de Mar respectivament

  • Des del Servei de Vigilància Epidemiològica s’ha iniciat l’estudi i rastreig de contactes dels casos positius per tallar les cadenes de contagis

Els cribratges amb PCR d’automostra realitzats la setmana passada a Tossa de Mar i Lloret de Mar han permès detectar un 1,65% i 1,25% de positius per Covid-19 respectivament.

El Departament de Salut va engegar aquests cribratges, que van tenir lloc el dimarts 4 de maig a Tossa i el dijous 6 i divendres 7 de maig a Lloret, amb l’objectiu de seguir tallant les cadenes de transmissió de la Covid-19.

A Tossa es van recollir un total de 485 mostres al Casal del Jubilat, de les quals 8 van ser positives. Pel que fa a Lloret, es van lliurar un total de 1.119 mostres entre els dos dies al Teatre Municipal, de les quals 14 han donat un resultat positiu.

En el moment en què s’han anat coneixent els resultats, el Servei de Vigilància Epidemiològica ha iniciat l’estudi i el rastreig de contactes de cada un dels casos positius per tallar les cadenes de contagi i dictar el corresponent aïllament.

Els cribratges amb PCR d’automostra estaven dirigits a la població d’entre 16 i 60 anys, asimptomàtics, que no haguessin passat la Covid-19 en els últims 3 mesos i que no tinguessin la pauta de vacunació completada.

 

Accesibilidad
X