Loading...
Buscar

‘Es Nadal… i a casa hi ha una cadira buida’: Conferència per donar eines a les famílies que es troben en procés de dol per afrontar les festes nadalenques

  • La sessió tindrà lloc el dilluns 13 de desembre a les 18.00 h en format online a través de la plataforma Zoom

S’acosten les festes nadalenques, unes dates assenyalades que es viuen amb molta intensitat des d’un punt de vista emocional sobretot per a aquelles persones que han perdut un ésser estimat i es troben en procés de dol.

Per aquest motiu, la Comissió d’Atenció al Dol de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva organitza, el dilluns 13 de desembre, la conferència ‘És Nadal… i a casa hi ha una cadira buida’, en la qual es proposa un espai de reflexió sobre com afrontar les festes nadalenques i que cada persona les pugui adaptar segons les seves necessitats.

La conferència, oberta a totes aquelles persones que es trobin en procés de dol, tindrà lloc el 13 de desembre a les 18.00 h en format online través de la plataforma Zoom. La xerrada la  impartirà Mariona Riera i Anna Camps, psicòlogues de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró, i compta amb la col·laboració de Serveis Funeraris Cabré Junqueras.

La sessió s’estructurarà en tres parts. La primera serà per introduir què implica la pèrdua d’una persona estimada i com poden afectar les condicions actuals de situació pandèmica en el procés de dol. Seguidament, es parlarà sobre com pot afectar el Nadal a la persona en dol. Per últim, es finalitzarà amb una part més vivencial, on es convida als assistents a un espai més introspectiu i poder compartir experiències personals.

Com m’hi puc inscriure?

Les persones que vulguin seguir la conferència s’hauran d’inscriure prèviament enviant un correu electrònic a rrhhd@salutms.cat i especificant el seu nom i cognom, DNI i correu electrònic de contacte. La data límit per inscriure’s és el divendres 10 de desembre.

Accesibilidad
X