Loading...
Buscar

‘Es Nadal… i a casa hi ha una cadira buida’: Conferència per donar eines a les famílies que es troben en procés de dol per afrontar les festes nadalenques

  • La sessió es podrà seguir  via Zoom el dijous 10 de desembre a partir de les 18.30 h

S’acosten les festes nadalenques, unes dates assenyalades que es viuen amb molta intensitat des d’un punt de vista emocional sobretot per aquelles persones que han perdut un ésser estimat i es troben en procés de dol.

A més, enguany cal afegir-hi la complexitat generada a causa de la pandèmia de la Covid-19  on cal seguir unes mesures de seguretat estrictes que suposen certes restriccions a l’hora de reunir-se amb familiars i amics per tal d’evitar contagis.

Per aquest motiu, la Comissió del Dol de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva organitza, el dijous 10 de desembre, la conferència “És Nadal… i a casa hi ha una cadira buida’, en la qual es proposa un espai de reflexió sobre com afrontar les festes nadalenques i que cada persona les pugui adaptar segons les seves necessitats.

La conferència, oberta a totes aquelles persones que es trobin en procés de dol, es farà online per Zoom el 10 de desembre de 18.30 a 20.30 h, i estarà impartida per Mariona Riera i Anna Camps, psicòlogues de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró.

Com m’hi puc inscriure?

Les persones que vulguin seguir la conferència s’hi hauran d’inscriure prèviament enviant un correu electrònic a rrhhd@salutms.cat i especificant el seu nom i cognom, DNI, població i correu electrònic de contacte. La data límit per inscriure’s és el dimecres 9 de desembre.

Accesibilidad
X