Loading...
Buscar

Es restringeix l’entrada d’acompanyants a la 2a planta de l’Hospital de Calella després de detectar 3 positius entre els pacients ingressats no Covid

  • A la resta de plantes de l’hospital es manté el nou règim de visites que ha entrat en funcionament aquest dissabte: una hora al matí de 13 h a 14 h i una hora a la tarda de 19 h a 20 h

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’informa que la segona planta de l’Hospital Sant Jaume de Calella queda del tot restringida a l’entrada de visites, després que hagin donat positiu 3 pacients no Covid que hi havia hospitalitzats. Aquesta planta està destinada, des de l’inici de la pandèmia, a l’ingrés de pacients amb coronavirus, però actualment i donat el descens de casos havia quedat degudament sectoritzada.

Hi ha un total de 25 pacients, dels quals 15 són pacient que no han ingressat a conseqüència del virus. Un d’ells va presentar simptomatologia de caràcter lleu compatible amb la Covid-19 i arran d’aquest cas es va decidir cribrar, aquest divendres, a totes les persones de la planta que no estaven en aïllament. De les 15 persones a qui se’ls ha fet la prova, 3 han estat positives. En els pròxims dies es repetirà la prova diagnòstica entre els pacients que han donat negatiu.

La planta doncs, queda totalment aïllada i no es permet l’entrada d’acompanyants. En casos excepcionals serà el personal sanitari qui decidirà si es permet l’accés. A la resta de plantes de l’hospital es manté el nou règim de visites que ha entrat en funcionament aquest dissabte: una hora al matí de 13 h a 14 h i una hora a la tarda de 19 h a 20 h. En aquest cas, es recomana que les persones que vinguin tinguin la pauta completa de vacunació per evitar el risc de contagi.

Des de la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’estan seguint els protocols dictats pel Departament de Salut i s’està fent un seguiment acurat dels casos positius i vigilant de prop l’evolució de totes les persones hospitalitzades en aquesta planta per tal de poder aplicar les mesures pertinents en cada moment.

Accesibilidad
X