Loading...
Buscar

Èxit de l’acte de reconeixement als professionals que es jubilen i que fa 25 anys que treballen a la Corporació

  • Més de 80 persones es van reunir a l’Auditori de Pineda en un acte renovat que ha comptat amb les actuacions de les escoles municipals de música i dansa de Pineda

Gran èxit de l’acte de reconeixement als professionals que es jubilen i que fa 25 anys que treballen a la Corporació, que s’ha celebrat aquest dimecres 20 de desembre a l’Auditori de Pineda de Mar. Més de 80 persones, entre homenatjats i altres professionals de la Corporació s’han reunit en un acte  totalment renovat que ha comptat amb nombroses activitats.

La vetllada es va iniciar amb les paraules de la 2a tinent d’Alcaldia i regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Pineda de Mar, la Sra. Sandra Pérez, i del gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el Dr. Ramon Cunillera. A continuació es van poder escoltar els testimonis d’alguns dels homenatjats amb uns vídeos en els quals explicaven algunes anècdotes viscudes durant els seus anys de treball a la Corporació, per després donar pas a l’entrega d’obsequis a tots els professionals que aquest 2023 han fet 25 anys a la Corporació o s’han jubilat.

Els assistents també van poder gaudir d’un espectacle de música a càrrec de dos alumnes de piano de l’Escola Municipal de Música de Pineda, així com d’un espectacle de dansa a càrrec d’un grup d’alumnes de l’Escola Municipal de Dansa de Pineda.

 

Accesibilidad
X