Loading...
Buscar

Èxit de participació en la primera Jornada de l’Administratiu Sanitari de la Corporació

  • Amb motiu del Dia de l’Administratiu Sanitari, avui 11 de juny, la jornada ha servit per debatre entorn a aquesta figura professional

Èxit de participació en la primera Jornada de l’Administratiu Sanitari que s’ha organitzat a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva amb motiu del Dia de l’Administratiu Sanitari. Més d’un centenar de professionals, la gran majoria administratius sanitaris, però també professionals d’altres serveis, s’han sumat a aquesta jornada que ha servit per donar visibilitat, posar en valor i debatre entorn a la tasca que desenvolupen aquests professionals en l’àmbit sanitari i que són “una peça molt important en tot el procés assistencial”, ha subratllat el gerent de la Corporació.

La sala d’actes de l’Hospital de Blanes ha estat l’escenari per inaugurar aquesta primera edició, en la qual el director de Gestió i Serveis al Ciutadà, Miquel Montané, ha volgut fer valdre la importància de celebrar el Dia de l’Administratiu Sanitari per aflorar la gran diversitat de tasques que fan els equips i la seva missió clau dins del sistema sanitari.

Sota el títol ‘Administratiu Sanitari: al costat de la ciutadania i clau en la gestió assistencial’, la jornada ha començat amb la conferència ‘Administratiu Sanitari: present i futur’, de Miquel Montané, en la qual ha fet una reflexió de com ha evolucionat i canviat la feina d’aquests equips. A continuació, professionals de diferents centres han presentat diverses experiències amb l’objectiu d’explicar tota la feina que es desenvolupa des dels diferents àmbits sanitaris.

Seguidament s’ha donat pas a Neus Vila, formadora, mentora, consultora i escriptora, que ens ha ofert una xerrada motivacional sobre lideratge i cohesió d’equips. I per finalitzar s’han llegit alguns dels més de 400 missatges d’agraïment i suport que la ciutadania ha deixat per als administratius sanitaris a les bústies que es van instal·lar als 23 taulells que hi ha repartits entre els centres de la Corporació durant les darreres setmanes. La directora assistencial de la Corporació, Dra. Sonia Pérez, ha tancat la jornada amb un agraïment a tots als administratius sanitaris i ha reconegut que “per a mi sou els equilibristes de les organitzacions sanitaries perquè sempre esteu al mig entre donar una bona atenció als ciutadans i una bona resposta a les dels professionals”.

A continuació podeu veure algunes imatges de la jornada:

Diferents moments de la jornada de l'Administratiu Sanitari. Diferents moments de la jornada de l'Administratiu Sanitari. Diferents moments de la jornada de l'Administratiu Sanitari. Diferents moments de la jornada de l'Administratiu Sanitari. Diferents moments de la jornada de l'Administratiu Sanitari. Diferents moments de la jornada de l'Administratiu Sanitari. Diferents moments de la jornada de l'Administratiu Sanitari. Diferents moments de la jornada de l'Administratiu Sanitari.Diferents moments de la jornada de l'Administratiu Sanitari. Diferents moments de la jornada de l'Administratiu Sanitari.

A banda, s’ha editat un vídeo amb el testimoni de cinc professionals que parlen de la seva experiència. Aquest document audiovisual ha servit per donar el tret de sortida a la primera Jornada de l’Administratiu Sanitari.

Accesibilidad
X