Loading...
Buscar

Finalitza la campanya de vacunació de la grip a El Puntet de Lloret de Mar

  • Aquest espai, cedit per l’Ajuntament de Lloret, ha permès alliberar activitat dels CAP i reduir, en la mesura del possible, el risc de contagi per la Covid-19

Aquest divendres 3 de desembre finalitza la campanya de vacunació de la grip a Lloret de Mar que s’ha portat a terme a El Puntet.

L’espai, cedit per l’Ajuntament de Lloret, ha sigut de gran utilitat per alliberar una part d’activitat dels centres d’atenció primària i reduir, en la mesura del possible, el risc de contagi per la Covid-19, especialment entre les persones de risc, col·lectiu principal cridat a vacunar-se de la grip.

La campanya de vacunació de la grip a Lloret de Mar es va iniciar el passat 2 de novembre i ha anat dirigida especialment a majors de 60 anys, persones amb patologies cròniques o de risc i als seus convivents, dones embarassades o durant el puerperi fins als 6 mesos després del part, professionals sanitaris, sociosanitaris, de centres geriàtrics i oficines de farmàcies, i als infants entre els 6 mesos i els 2 anys que hagin tingut antecedents de prematuritat (menys de 32 setmanes de gestació).

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ens que gestiona el CAP Dr. A. Cabañas (CAP Lloret de Mar) i el CAP Dr. Francisco Benito Inaraja (CAP Rieral), volem agrair a l’Ajuntament de Lloret la cessió d’aquest espai per portar a terme la campanya de vacunació de la grip.

 

Accesibilidad
X