Loading...
Buscar

“Gràcies des del Maresme” obsequia l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes amb tomacons i oli d’oliva amb DOP

La iniciativa Gràcies des del Maresme és una proposta dels departaments d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; Salut, i Drets Socials, amb la participació de les cooperatives Conca de la Tordera i Progrés Garbí i consisteix a fer arribar, de manera gratuïta, tomacons del Maresme de les cooperatives Conca de la Tordera i Progrés Garbí i també oli d’oliva verge extra de la Cooperativa de Borges del Camp de la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Siurana.

L’objectiu d’aquests obsequis és agrair als i a les professionals de les residències i, en especial, a les persones grans que hi viuen, l’esforç i la capacitat per superar, dia a dia, aquest període tan complex i difícil, a través de les fruites o verdures que es conreen a Catalunya.

Així aquest divendres, persones de la cooperativa de pagesos Conca de la Tordera juntament amb l’alcalde de Blanes Àngel Canosa van entregar al centre cinc caixes de tomacons del Maresme i dues garrafes d’oli d’oliva verge extra de Siurana. El lliurament es va portar a terme al jardí interior del centre. Des de la cooperativa i també l’alcalde de Blanes van dirigir unes paraules d’agraïment als professionals i residents.  des de la direcció de l’Hospital Asil es van donar les gràcies per la iniciativa i es va reconèixer la tasca essencial que també ha fet el sector de la pagesia per assegurar que l’alimentació arribés a la població durant la pandèmia.

 

 

Accesibilidad
X