Loading...
Buscar

NOTÍCIES

El diumenge 3 de maig, l’entitat de gestió i esdeveniments esportius Gesport de Pineda de Mar, amb el suport dels Ajuntaments de la comarca del Maresme i la Selva, organitza durant tot el dia la iniciativa solidària Activa’t i Suma Maresme – La Selva, modalitat indoor, oberta a tots els públics i a benefici de la CSMS.

Amb l’objectiu de fomentar l’activitat física des de casa, aquesta iniciativa consisteix a sumar hores fent esport a la vegada que se sumen recursos econòmics a benefici de la Corporació de Salut Maresme la Selva per a la compra de material de protecció per poder fer front a la Covid-19, evitant el contagi dels sanitaris i la propagació del virus cap a altres malalts.

Com participar-hi?

El funcionament de la iniciativa és molt senzill. Només t’has d’inscriure al web d’Activa’t i Suma Maresme-Selva i triar una disciplina esportiva en la qual participar: córrer, ciclisme, caminar, escalada, fitness, canicros, zumba o ball. Tot seguit, caldrà escollir entre 3 opcions de donació: 5€, 10€ o 20€. Es poden fer les inscripcions que es vulguin i aquestes estaran obertes fins a última hora del dia.

L’activitat es pot realitzar a casa en qualsevol moment del dia. Podeu participar-hi en una tirada o en diversos moments. Es tracta d’anar sumant els minuts dedicats a l’activitat al llarg del dia i enviar un correu electrònic a info@activatisumamaresmelaselva.com, informant de les dades i el temps.

Amb la suma dels temps rebuts per part de tots els participants s’establirà el resultat global de la prova. L’objectiu és superar amb hores d’activitat física les 1.152 hores que portarem confinats des del passat 15 de març fins al 2 de maig.

Comparteix la teva experiència a les xarxes

Durant tot el dia de la celebració de la prova, els participants podran anar compartint les seves experiències a través de les xarxes socials, a través del hashtag #activatisumamaresmelaselva. Des dels perfils de Facebook i Instagram de Gesports (@gesportmaresme) s’aniran donant consells i compartint les experiències dels participants durant tot el dia, així com actualitzant les dades d’hores i recaptació que es vagi duent a terme.

Anima’t i participa! Activem-nos i sumem!

Accesibilidad
X