Loading...
Buscar

Jornada de presentació de la Xarxa d’Innovació en Salut de les comarques gironines

  • Serà el dijous 1 de juny a l’Auditori Josep Irla de Girona, la Corporació és una de les organitzacions sanitàries integrants de la xarxa

El proper dijous 1 de juny de 2023 a les 10.00h es presentarà la Xarxa d’Innovació en Salut de les comarques gironines a l’Auditori Josep Irla de Girona.

Amb aquesta jornada es donarà el tret de sortida a la Xarxa d’Innovació en Salut de les comarques gironines, plataforma de col·laboració creada per totes les entitats de l’àmbit de la salut i social de les comarques gironines interessades en la consolidació i expansió de la R+D+i medicosanitàries i social i de les tecnologies aplicades en aquests àmbits. D’aquesta manera, les entitats del territori es doten d’un espai comú d’interessos R+D+i amb la finalitat de portar a terme, de forma conjunta, activitats de suport a projectes de R+D+i i la seva transferència.

Actualment integren la xarxa la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, la Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, Fundació Hospital de Campdevànol, Corporació de Salut del Maresme i la Selva, la Fundació d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta, l’Institut d’Assistència Sanitària, la gerència territorial de Girona de l’Institut Català de la Salut, la Fundació Salut Empordà, la Clínica de Girona SA, la Clínica Bofill SL, Albera Salut SLP i la Universitat de Girona.

L’Hble, Sr. Manel Balcells i Díaz i la Il·lma. Sra. Eva Palau, regidora de Salut de l’Ajuntament de Girona, inauguraran l’acte i el Sr. Miquel Carreras, gerent de la Regió Sanitària de Girona, i el Sr. Josep Maria Padrosa, director-gerent de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, faran la cloenda.

Per assistir a la jornada cal formalitzar la inscripció a través d’aquest enllaç. Per inscriure’s cal donar-se d’alta a la plataforma de registre InnovaGirona i posteriorment realitzar la inscripció a la jornada seleccionant “Inscriure’s”.

Programa Jornada presentació de la Xarxa

Accesibilidad
X