Loading...
Buscar

La campanya de vacunació contra la Covid-19 a la població general s’ampliarà amb diferents espais cedits per ajuntaments

  • Són locals externs als centres de salut que es podran utilitzar en funció del nombre de vacunes que arribin

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva compta amb la cessió de diversos espais municipals externs als CAP cedits pels diferents ajuntaments del territori –Ajuntament de Calella, de Malgrat de Mar, de Palafolls, de Lloret de Mar i de Tossa de Mar– on es podrà desenvolupar la campanya de vacunació a la població general i que seran gestionats directament pels equips d’atenció primària. En alguns casos, la seva posada en funcionament dependrà del nombre de vacunes que arribin.

Pel que fa a la Selva Marítima, a Tossa de Mar es podrà disposar d’un punt de vacunació extern al Casal de Jubilats, espai annex al consultori local. Així mateix, a Lloret de Mar, el CAP Rieral seguirà obert com a centre de vacunació i s’habilitarà un mòdul a la part posterior del centre com a punt de suport. A més, l’Ajuntament de Lloret també ha cedit tres espais situats dins de la Biblioteca Municipal i que són la sala d’exposicions, la sala polivalent i el pati anglès. Tots 3 emplaçament sumen més de 600 metres quadrats.

I en relació amb l’Alt Maresme es preveu habilitar Can Campasol a Malgrat de Mar quan la disponibilitat de vacunes ho requereixi, per ara la vacunació s’està portant a terme des del centre d’atenció primària, a Palafolls la vacunació contra la Covid-19 es fa des de la sala annexa del consultori local i a Calella el punt vacunal se situa a la Fàbrica Llobet-Guri. Mentre s’acaba d’adequar l’espai, la vacunació es fa al CAP de Calella. En aquest municipi també s’està treballant en un pla B per si fos necessari disposar de major capacitat.

Quan els usuaris siguin convocats, rebran les instruccions pertinents. Recordar que la ciutadania no ha de trucar ni tampoc s’ha de desplaçar als CAP per demanar hora de vacunació perquè s’anirà informant la gent a mesura que es vagin convocant nous col·lectius. En aquest sentit, un cop acabada, en els pròxims dies, la vacunació als majors de 80 anys es començaran a vacunar les persones de 79 anys i la campanya anirà progressant en sentit descendent. Aquestes persones seran convocades des dels centres d’atenció primària.

Accesibilidad
X