Loading...
Buscar

La Corporació dona la benvinguda a set nous residents

  • L’ABS de Malgrat de Mar incorpora el primer resident, després que a finals de l’any passat l’àrea bàsica fos acreditada per impartir formació de postgrau
  • Els professionals que s’integren a l’organització es formaran a les àrees especialitzades i a les urgències dels hospitals de Calella i Blanes

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha donat, aquest divendres, la benvinguda oficial a la nova promoció de residents que s’incorporen a l’organització per formar-se durant els pròxims anys. Són un total de set professionals. Un de Medicina Interna a la plaça que hi ha a l’Hospital de Calella, i 6 de Medicina Familiar i Comunitària, entre els quals hi ha un resident que es formarà a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Malgrat de Mar, la primera ABS de la Corporació que ha estat acreditada per impartir formació de postgrau.

La resta de resident de Medicina Familiar i Comunitària provenen d’altres àrees bàsiques del territori que són gestionades per l’Institut Català de la Salut, però la Corporació hi col·labora com a centre associat docent. En aquest cas, tres residents provenen de l’ÀBS de Blanes i dos de l’ABS de Canet de Mar. Així doncs, tots els professionals que s’integren enguany a l’organització es formaran a les àrees especialitzades i a les urgències dels hospitals de Calella i Blanes.

Tant l’Hospital de Calella, com el de Blanes, i també l’ABS de Malgrat de Mar són centres col·laboradors de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Girona-ICS i per aquest motiu formen majoritàriament professionals de medicina de família.

L’acte de benvinguda l’ha obert el director mèdic de la Corporació, Dr. De Luis, també ha intervingut una de les tutores docents de l’ABS Malgrat de Mar, Gemma Estrada, així com les residents Dra. Ana Inés Méndez i Dra. Karihza Brito han donat alguns consells a les noves incorporacions sobre com han d’afrontar la nova etapa.

Accesibilidad
X