Loading...
Buscar

La Corporació dona la benvinguda als nous residents

  • En total s’incorporen 6 professionals de les especialitats de Medicina Interna, Medicina Familiar i Comunitària i Geriatria, tant en medicina com en infermeria

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha donat, aquest divendres, la benvinguda oficial a la nova promoció de residents que s’incorporen a l’organització per formar-se durant els pròxims anys. Són un total de 6 professionals: 3 de Medicina Familiar i Comunitària, un metge resident en Medicina Interna, un metge resident en Geriatria, i una infermera resident en geriatria.

Pel que fa als residents de Medicina Familiar i Comunitària, un d’ells es formarà a l’ABS Malgrat-Palafolls, mentre que els altres dos provenen de l’ABS Blanes, gestionat per l’Institut Català de la Salut, amb qui la Corporació hi col·labora com a centre associat docent.

Tant l’Hospital de Calella, com el de Blanes, i també l’ABS de Malgrat de Mar són centres col·laboradors de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Girona-ICS.

L’acte l’ha obert el Dr. Ramon Cunillera, gerent de la Corporació, qui ha donat la benvinguda als nous residents i els ha encoratjat a continuar formant-se i aprofitar al màxim la seva estada als centres de la Corporació. També s’ha comptat amb les intervencions de membres de la Comissió de Docència de la Corporació, els tutors de les diferents especialitats, així com d’alguns dels actuals residents, que han donat alguns consells a les noves incorporacions sobre com afrontar la nova etapa.

 

 

Accesibilidad
X