Loading...
Buscar

La Corporació dona la benvinguda als nous residents

  • En total s’incorporen 7 professionals de les especialitats de Medicina Familiar i Comunitària i Geriatria, tant en medicina com en infermeria

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha donat, aquest divendres, la benvinguda oficial a la nova promoció de residents que s’incorporen a l’organització per formar-se durant els pròxims anys. Són un total de 7 professionals: 4 de Medicina Familiar i Comunitària, un metge resident en Geriatria, i dues infermeres residents en geriatria.

Pel que fa als residents de Medicina Familiar i Comunitària, dos provenen de l’ABS Canet, un de l’ABS Blanes i un de l’ABS Tordera, gestionats per l’Institut Català de la Salut, amb qui la Corporació hi col·labora com a centre associat docent. Aquests residents faran rotacions als Hospitals de Blanes i Calella, centres col·laboradors de la Unitat Docent Multiprofessioal d’Atenció Familiar i Comunitària Girona-ICS.

L’acte l’ha obert el Dr. Ramon Cunillera, gerent de la Corporació, qui ha donat la benvinguda als nous residents i els ha encoratjat a continuar formant-se i aprofitar al màxim la seva estada als centres de la Corporació. També s’ha comptat amb les intervencions de membres de la Comissió de Docència de la Corporació, els tutors de les diferents especialitats, així com d’alguns dels actuals residents, que han donat alguns consells a les noves incorporacions sobre com afrontar la nova etapa.

A continuació us deixem algunes imatges de l’acte:

     

Accesibilidad
X