Loading...
Buscar

NOTÍCIES

Avui, 23 d’abril se celebra la Diada de Sant Jordi, una festa molt emblemàtica al calendari.  Malauradament, i a causa de la situació de confinament provocada per la Covid-19, aquest 2020 serà un Sant Jordi molt diferent dels anteriors. No hi haurà gent passejant pel carrer entre paradetes de llibres, parelles d’enamorats pels carrers amb la rosa i el llibre o cues per aconseguir la signatura del teu autor de capçalera.

Tot i ser un Sant Jordi diferent els professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva rebran aquest dijous una rosa, un llibre digital i un punt de llibre. S’ha editat un llibre en format digital per a tots els treballadors de l’organització amb un recull dels missatges de suport i agraïment que s’han rebuts fins ara de la ciutadania a través de l’etiqueta #endavantCSMS i de l’e-mail endavant@salutms.cat.

Han arribat més de 150 missatges, entre els quals, cartes, dibuixos, poemes o notes de veu i tot aquest material ha estat elaborat per particulars i també per escoles com el centre Maristes Sant Pere Chanel de Malgrat o pels alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Rocagrossa de Lloret de Mar.

La imatge escollida per il·lustrar la portada del llibre és obra d’un infermer de l’Hospital de Blanes que va immortalitzar el moment en què una auxiliar d’infermeria del centre blanenc i la seva parella del SEM es feien un petó després de tot un dia fent front a la Covid-19. El llibre digital és accessible a tot el personal de la Corporació a través d’un enllaç que han rebut al seu correu electrònic per poder-se’l descarregar. Hi podeu accedir a través de l’enllaç que teniu a l’esquerra de les vostres pantalles.

A més del llibre digital, els professionals també rebran un punt de llibre fet a partir d’alguns dibuixos i missatges que han enviat els nens i nenes del territori.  D’aquesta manera, s’ha utilitzat una altra suport per fer arribar a tots els professionals aquests missatges. Amb aquests petits obsequis es vol que cadascun dels professionals de la Corporació guardi un record de totes les mostres de suport i agraïments que han arribat fins a dia d’avui de la ciutadania.

Accesibilidad
X