Loading...
Buscar

La Corporació i Serveis Funeraris Cabré Junqueras renoven el seu conveni de col·laboració per un any més

  • L’objectiu és continuar oferint projectes que millorin la qualitat assistencial, com és el cas de la musicoteràpia a les unitats de Cures Pal·liatives i Llarga Estada de l’Hospital de Calella

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva i Serveis Funeraris Cabré Junqueras han renovat el seu conveni de col·laboració per un any més. Aquest conveni, que es va signar per primera vegada el passat 2022, té com a objectiu la millora de la qualitat assistencial a la població de l’Alt Maresme a través d’activitats beneficioses per a les persones. La signatura del conveni s’ha fet per part del Dr. Ramon Cunillera, gerent de la Corporació, i Josep Maria Mons, gerent de Cabré Junqueras.

Gràcies a aquest conveni, el passat any es va posar en marxa l’activitat de musicoteràpia dirigida als pacients ingressats a la Unitat de Cures Pal·liatives  i de Llarga Estada de l’Hospital de Calella. Aquest any, s’ha augmentat el finançament per a les sessions de musicoteràpia, cosa que permet poder portar a terme aquesta activitat durant tot el 2023.

Per altra banda, gràcies a aquest conveni es consolida també la beca Cabré Junqueras que s’atorga per al desenvolupament d’un projecte de recerca i/o innovació en l’àmbit de final de vida i dol, i que es lliura cada dos anys en el marc de la Jornada d’Innovació de la Corporació.

La primera beca es va atorgar a la I Jornada d’Innovació de la Corporació celebrada el desembre passat i va ser per al projecte d’investigació ‘Com acompanyem els infants quan descobreixen la mort?’.

Accesibilidad
X