Loading...
Buscar

La Corporació instal·la prop de 30 fonts d’aigua als diferents centres sanitaris i sociosanitaris amb l’objectiu de reduir els residus plàstics

  • Les fonts s’han instal·lat als hospitals de Calella i Blanes i als centres sociosanitaris de Blanes i  Lloret de Mar

Dins el compromís per a la millora del medi ambient, a la Corporació s’han començat a instal·lar, en alguns centres, fonts d’aigua per a professionals i usuaris amb l’objectiu de reduir els residus plàstics. S’han col·locat un total de 27 fonts que s’han distribuït de la següent manera: 11 a l’Hospital de Calella, 6 al de Blanes, 5 a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes i 5 a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar i Asil Nicolau Font. Les fonts estan situades a les diferents plantes dels centres i també a la cafeteria de personal.

La donació i instal·lació de les fonts ha anat a càrrec de SERHS, empresa encarregada de la restauració als centres de la Corporació.

Amb aquesta acció es pretén que tant usuaris com professionals puguin omplir les ampolles en aquestes fonts, evitant així comprar un gran nombre d’ampolles d’aigua i reduir significativament els residus plàstics, complint així amb la Normativa Europea de cara a 2025.

Accesibilidad
X