Loading...
Buscar

La Corporació organitza un acte d’agraïment a les persones voluntàries en l’àmbit de la Salut amb motiu del Dia Mundial del Voluntariat

  • Durant l’acte, obert a tota la ciutadania, es donaran a conèixer els diferents programes de voluntariat a la Corporació per a aquelles persones que vulguin fer-se voluntàries

Amb motiu del Dia Mundial del Voluntariat, que se celebra cada 5 de desembre, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva organitza un acte d’agraïment a les persones voluntàries en l’àmbit de la Salut del territori.

L’acte, obert a tota la població, se celebrarà el mateix dimarts 5 de desembre a partir de les 12 h a l’Auditori Can Saleta de Calella. Durant el mateix es donaran a conèixer, per a tots aquells assistents que vulguin fer-se voluntaris, els diferents programes de voluntariat que es porten a terme actualment a la Corporació gràcies a la col·laboració de les entitats del territori. Els propis voluntaris seran els encarregats d’explicar la seva experiència.

També es comptarà amb la participació de la Dra. Candela Calle, directora general de la Fundació Sant Francesc d’Assís, així com amb les actuacions musicals del quartet de saxo ‘Gènesi’, del Conservatori Superior del Liceu.

Podeu consultar el programa de l’acte aquí. No és necessària inscripció prèvia.

Accesibilidad
X