Loading...
Buscar

La Corporació organitza una xerrada per explicar la importància de la implicació de pacient i familiars per a una atenció sanitària més segura

  • La xerrada, que es realitza amb motiu del Dia Mundial de la seguretat del pacient, tindrà lloc el 18 de setembre a l’Hospital de Blanes i el 19 de setembre al de Calella i va dirigida a pacients, familiars i cuidadors

Amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat del Pacient, que se celebra el pròxim 17 de setembre sota el lema Incloguem els pacients en la seva seguretat, des de la Comissió de Seguretat del Pacient de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’organitza una xerrada per explicar la importància de la implicació de pacients i familiars per a una atenció sanitària més segura.

Sota el títol El pacient i la família en la seguretat del pacient, aquesta xerrada, que se celebrarà als dos hospitals de la Corporació, Blanes i Calella, està dirigida a pacients, familiars i cuidadors amb l’objectiu d’explicar què és la seguretat del pacient, quina importància té i com ens hi podem implicar activament.

La xerrada anirà a càrrec d’Anna Solanes, infermera referent de seguretat del pacient de la Corporació. A l’Hospital de Blanes, tindrà lloc el dilluns 18 de setembre a les 18 h a la sala d’actes, mentre que a l’Hospital de Calella se celebrarà un dia després, el 19 de setembre, a les 18 h a la sala d’actes.

Aquelles persones que hi vulguin assistir s’hauran d’inscriure abans del 15 de setembre omplint el formulari que trobaran en els següents enllaços (només cal omplir un, el del centre on voldran assistir).

Hospital de Blanes

Hospital de Calella

Accesibilidad
X