Loading...
Buscar

NOTÍCIES

La Floristeria Bancells de Calella va dissenyar unes bosses de roba per acompanyar els rams de flors que les va vendre el Dia de Sant Jordi i el Dia de la Mare. En total van vendre 200 bosses i els beneficis que van recollir els han donat íntegrament a la Corporació per a la lluita contra la Covid-19. Aquest dijous, el responsable de la Floristeria, Joan Bancells, ha vingut a fer entrega del xec per valor de 1.000€, que ha estat recollit pel director de Gestió i Finances, Santi Cardona, i per la directora de Control de Gestió, Judit Pedemonte.

D’altra banda, Gesport de Pineda de Mar, una entitat de gestió i esdeveniments esportius, va organitzar el passat 3 de maig una iniciativa esportiva i solidària Activa’t i Suma Maresme–La Selva on convidava a la gent a activar-se a casa o a l’aire lliure amb l’objectiu de sumar hores conjuntament i a la vegada col·laborar econòmicament en benefici de la Corporació per fer front a la Covid 19.

Un centenar de persones van fer la seva aportació a la web www.activatisumamaresmelaselva.com, i van participar en diferents disciplines proposades, des de córrer, caminar, ioga, zumba o ball. Gràcies a aquesta acció, que comptava també amb el suport dels Ajuntaments de la comarca del Maresme i la Selva, s’han recaptat un total de 665 euros, la directora de Gesport, Noelia Pastor ha vingut a fer l’entrega del xec que l’ha recollit el director de Gestió i Finances de la Corporació, Santi Cardona.

Santi Cardona ha donat les gràcies a les dues empreses per haver dut a terme les iniciatives. “Des de la Corporació agraïm moltíssim totes aquestes accions i també donem les gràcies a tota la ciutadania que en aquest cas ha volgut aportar el seu gra de sorra en la lluita contra la Covid-19 comprant una bossa o bé practicant esport en confinament”.

Accesibilidad
X