Loading...
Buscar

La Corporació s’adhereix, un any més, a la Setmana Sense Fum

  • Sota el lema “Viu sense fumar i comença a sumar”, es pretén sensibilitzar la població de la importància de gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus de tabac

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’adhereix, un any més, a la Setmana Sense Fum. Aquesta XXIII edició se celebra del 25 al 31 de maig amb el lema “Viu sense fumar i comença a sumar”. L’objectiu d’aquesta campanya és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac.

La Setmana Sense Fum és una eina que ajuda a promoure conductes saludables tan a infants, adolescents com adults. La iniciativa és original de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitaria (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, que s’integra dins el projecte SumaSalut.

Deixar de fumar no és fàcil, però és possible. El primer pas per aconseguir-ho és voler fer-ho i demanar ajuda pot facilitar el procés. L’ajuda personalitzada d’un professional de la salut pot incrementar les possibilitats d’èxit.

A continuació, us deixem uns consells per deixar de fumar de la mà de Begoña Lòpez, infermera de la unitat de deshabituació tabàquica de l’ABS Malgrat-Palafolls.

 

Més informació

Accesibilidad
X