Loading...
Buscar

La Corporació se suma, un any més, al projecte “Cap infant sense conte”

  • La iniciativa té per objectiu fomentar la lectura, la creativitat i la imaginació entre els més petits i potenciar valors com l’esforç, el treball en equip i la cooperació

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva se suma un any més al projecte literari “Cap infant sense conte” per fomentar l’hàbit lector dels més petits. Aquesta iniciativa es porta a terme amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Els infants que vagin a visitar-se els pròxims dies a les consultes de Pediatria dels centres d’atenció primària de Calella, Malgrat, Palafolls, el Rieral, Tossa, Blanes o bé a les consultes externes dels hospitals de Calella i Blanes podran emportar-se un llibre solidari a casa. També es repartiran exemplars a la planta de Pediatria de Calella per als infants que estiguin hospitalitzats. S’han rebut un total de 200 contes.

L’obra d’enguany titulada “La llegenda del Cavaller Valentí” ha estat redactada per Nàdia Umbert, infermera, i la seva filla Lucía Rodríguez, de 10 anys.

“Cap infant sense conte” és possible gràcies a les aportacions d’empreses i institucions que han finançat tant l’edició dels contes com la seva distribució i que ha permès que des de la creació del projecte, cada any, s’hagin pogut fer arribar les diferents històries als centres hospitalaris, escoles i biblioteques de Catalunya.

En aquesta pàgina web es poden trobar tots els contes publicats des de l’inici del projecte, en pdf i també en format de vídeoconte.

Accesibilidad
X