Loading...
Buscar

La Corporació se suma, un any més, al projecte solidari ‘Cap infant sense conte’

  • Els nens i nenes que es visitin aquest 23 d’abril als centres de la Corporació rebran un exemplar del llibre ‘Sopa de petons!’

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva se suma, un any més, al projecte literari “Cap infant sense conte” per fomentar la lectura entre els infants. Aquesta iniciativa es porta a terme amb motiu de la diada de Sant Jordi i els infants que es visiten a les consultes de pediatria dels centres d’atenció primària de la Corporació o a les consultes externes dels hospitals de Calella i Blanes poden emportar-se un llibre solidari a casa. També es reparteixen exemplars entre tots els nens i nenes hospitalitzats a la planta de Pediatria de Calella.

Professionals de la planta de Pediatria de l'Hospital de Calella es posen al passadís amb el llibre 'Sopa de petons!' a les mans.

Enguany des dels diferents centres de la Corporació (centres d’atenció primària i hospitals) es repartiran un total de 300 exemplars. El conte d’enguany porta per títol Sopa de petons, escrit per Antoni Argent i il·lustrat per una alumna de 2n de batxillerat Silvana Jimenez, i tracta diversos temes: la igualtat de gènere, l’equitat, l’esforç per assolir els nostres somnis, el fet d’ajudar les persones a superar els reptes que es proposin i vèncer les dificultats que se’ns posen al davant.

El projecte celebra enguany el desè aniversari i tot va començar de la mà de dos professors d’educació secundària amb l’objectiu de fomentar l’ús de la llengua catalana, l’hàbit lector i la creativitat dels infants.

A la pàgina web del projecte podeu trobar tots els contes que s’han publicat fins ara en format PDF i també com a vídeo conte.

Accesibilidad
X