Loading...
Buscar

La Corporació s’ha sumat, un any més, al projecte “Cap infant sense conte”

  • La iniciativa serveix per fomentar la lectura, la creativitat i la imaginació entre les nenes i els nens

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva col·labora, un any més, amb el projecte literari “Cap infant sense conte” per fomentar la lectura entre els més petits. A aquesta iniciativa se li suma el projecte “Per Sant Jordi, cap infant hospitalitzat sense conte”.

El projecte es duu a terme amb motiu de la Diada de Sant Jordi i els infants que vagin a visitar-se durant la diada o els dies posteriors a les consultes de pediatria dels centres d’atenció primària de Calella, Malgrat, Palafolls, Lloret centre, Tossa de Mar i Blanes o a les consultes externes dels hospitals de Calella i Blanes podran emportar-se un llibre solidari a casa.

En el cas dels infants ingressats a la planta de pediatria de l’hospital de Calella, també se’ls repartiran exemplars durant els dies propers a Sant Jordi.

Enguany, el conte que es repartirà es titula “En Tomàs i el pou d’aigua”, escrit per Antoni Argent i il·lustrat per Núria Ramon.

Aquesta iniciativa es va iniciar el curs 2013-14 gràcies a dos professors d’educació secundària que van decidir començar el projecte. La bona acollida del primer conte ha fet que el projecte de “Cap infant sense conte” continuï any rere any. Els contes que es reparteixen són una autoedició i tracten sobre temes d’importància com educar en la diferència, el treball en equip, superar les pors o el valor de l’esforç, entre molts d’altres. Aquestes històries no es venen, així doncs, el projecte funciona gràcies a les aportacions d’institucions i empreses que ajuden a finançar l’edició dels contes i a la seva distribució.

A la pàgina web del projecte podeu trobar tots els contes que s’han publicat fins ara en format PDF i també com a vídeoconte.

Accesibilidad
X