Loading...
Buscar

La Corporació signa un conveni de col·laboració amb l’IDIBGI en matèria de recerca biomèdica i innovació

  • El conveni estableix les bases reguladores per a la realització de projectes de recerca científica o tecnològica

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva i la Fundació Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) han signat un conveni de col·laboració en matèria de recerca biomèdica i innovació amb l’objectiu de promoure projectes col·laboratius.

A través d’aquest conveni s’han establert les bases reguladores per a la realització de programes o projectes de recerca científica o tecnològica conjunta en el camp de la recerca biomèdica i les ciències de la salut i de la vida, així com per impulsar activitats docents, de promoció i formació que permetin assolir un millor coneixement dels temes relacionats amb la recerca biomèdica i les ciències de la salut.

Les parts també poden impulsar l’edició de tota mena de publicacions relatives a la investigació en el camp de la recerca i la innovació biomèdica i les ciències de la salut i de la vida.

L’IDIBGI també col·laborarà en matèria de recerca biomèdica i innovació amb altres institucions sanitàries de les comarques gironines com són la Fundació Salut Empordà, que gestiona l’Hospital de Figueres, i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, que gestiona l’Hospital de Palamós.

 

Accesibilidad
X