Loading...
Buscar

La Dra. Abigail Macías, pneumòloga de la Corporació, participa en un estudi sobre les seqüeles pulmonars en pacients un any després de la infecció per Covid-19

  • L’estudi, en el qual hi han participat altres professionals de diferents centres sanitaris del territori espanyol, ha estat publicat a la revista científica ‘Journal of Internal Medicine’

La Doctora Abigail Macías, pneumòloga de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ha participat en un estudi sobre les seqüeles pulmonars en pacients un any després de passar la Covid-19.

Aquest estudi, en el qual hi han participat altres professionals de diferents centres sanitaris del territori espanyol, ha estat publicat a la revista científica ‘Journal of Internal Medicine’.

L’objectiu d’aquest estudi era descriure la persistència dels símptomes, alteracions radiològiques o difusió reduïda de la capacitat pulmonar per a monòxid de carboni en pacients del Registre Español RECOVID després del seguiment d’un any des de la seva infecció per Covid-19. Després de la síndrome respiratòria aguda severa pneumònia per coronavirus, els pacients poden mostrar seqüeles pulmonars en radiologia i deteriorament funcional al cap d’un any.

Les conclusions d’aquest estudi confirmen que la càrrega de símptomes va ser considerable en pacients amb pneumònia per infecció de la Covid-19 un any després de la seva hospitalització.

Accesibilidad
X