Loading...
Buscar

La Jornada de Recerca del Maresme premia dos treballs presentats per professionals de la Corporació

  • La jornada es va celebrar el passat 9 de juny a l’Hospital de Mataró

El passat 9 de juny es va celebrar la XXV Jornada de Recerca del Maresme, organitzada per la filial del Maresme de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i el Consorci Sanitari del Maresme, on es van premiar amb dues beques treballs de professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Per celebrar la cloenda del curs Acadèmic de la Filial del Maresme de l’Acadèmia i els 150 anys d’història de l’Acadèmia, es van entregar les beques i els premis que convoquen, cada any l’Acadèmia, el Col·legi de Metges de Barcelona, la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària, l’Institut Català de la Salut, el Consorci Sanitari del Maresme i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Dues de les beques se les van endur treballs presentats pels professionals de la Corporació:

  • Beca per la Recerca en Atenció Hospitalària amb el treball “Avaluació de l’impacte en resultats de salut d’un programa de tele monitorització en els usuaris del programa d’atenció domiciliària equips de suport (PADES)”, un projecte de Homeconnect. L’autora del treball és la Dra. Esther Ferrer Cobo.
  • Beca Gonçal Calvo i Queraltó de Recerca en Atenció Primària amb el treball “Proyecto estimación del nivel de resistencia a la insulina periférica en base al perímetro abdominal: fórmula para la resistencia a la insulina periférica (FRIP), del Dr. Eduardo Mill Ferreyra

Durant la Jornada també es van presentar altres treballs de professionals de la Corporació com són:

  • “Condicionament de medicaments en dosis unitària al servei de Farmàcia. Quina és la millor opció?”, dels autors: D. Juarez, F. Marong, S. Molera, D. Pérez, S. Velasco, C. Marín, A. Seijo i D. Teys.
  • “Implantació d’un sistema d’identificació transversal dels medicaments d’alt risc”, dels autors: E. Garcia, S. Cid, L. Perez, L. Alvarez, F. Marong, C. Marín, N. Sabaté i E. Martínez.
  • “Mortalitat a hospitalització a domicili durant el primer any de pandèmia per Covid-19”, dels autors: F. J. Gomes, I. Gómez, E. Castelar, M. Castillo, E. Ochoa, Ll. Moreno, N. Quirant i E. Ferrer.
  • “Efectivitat del switching entre inhibidors del reptid relacionat amb el gen de la calcitonina en profilaxis de migranya”, dels autors: P. Pena, D. Ruiz, E. M. Martínez, S. Terré, J. González, R. Sanchez, A. Solís i S. Cid.

Des de la Corporació volem felicitar per aquests premis, moltes felicitats a totes i tots per la feina feta.

A continuació podeu veure algunes imatges de la Jornada:

 

 

 

 

 

 

 

 

Accesibilidad
X