Loading...
Buscar

La postal de Nadal de la Corporació 2020 ha estat dissenyada per una pacient de l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar

La postal de Nadal amb la qual la Corporació felicitarà les festes d’enguany ha estat obra de la Jerónima Castaño, una pacient de l’Hospìtal Sociosanitari de Lloret de Mar. Aquest any, per primera vegada, s’ha organitzat un petit Concurs de postals de Nadal entre els pacients dels hospitals sociosanitaris de Calella, Blanes i Lloret de Mar.

S’han rebut un total de 9 dibuixos i de tots ells se n’ha valorat l’originalitat i els motius nadalencs que s’hi podien veure. Els pacients que han volgut han acompanyat la seva obra amb un títol i una petita descripció explicant què representa el que han il·lustrat.

D’aquest primer Concurs de postals de Nadal, la Jerónima ha quedat en primera posició amb 50 punts, la Manuela també del sociosanitari de Lloret ha quedat segona amb 42 punts i el Daniel de l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes ha quedat en tercera posició amb 41 punts.

Aquesta iniciativa ha estat molt ben rebuda tant per als pacients, que els ha servit per implicar-se en una nova activitat i fer volar la imaginació, com també per als professionals dels diferents centres.

A continuació podeu veure totes les obres artístiques que s’han presentat:

Primera posició – Jerónima (Hospital Sociosanitari de Lloret)
Títol: Arbre de Nadal
Descripció: Aquest arbre és perquè els nens estiguin contents. Que hi hagi pau en el món.

Segona posició – Manuela (Hospital Sociosanitari de Lloret)
Títol: Bosc de Nadal
Descripció: aquí és on comença la il·lusió dels infants i la màgia del Nadal, on venen a buscar el seu arbre per decorar-lo i demanar que es compleixin tots els seus somnis.

Tercera posició – Daniel (Hospital Asil Sant Jaume de Blanes)
Títol: Aquest Nadal els mals moments passaran i demà sortirà un dia ple de sol

 

Segona posició – Carmen (Hospital Sociosanitari de Lloret)
Títol: Festa de Nadal
Descripció: Les festes de la nit de Nadal i Nadal que siguin molt especials per a tots. Que em portin moltes coses els Reis Mags perquè tinc molta il·lusió i que em toqui alguna cosa aquest Nadal (loteria).

Adela (Hospital Sociosanitari de Lloret)
Títol: Estrella de Nadal i ocellets
Descripció: “He dibuixat el que m’ha anat semblant, sense copiar cap dibuix. he dibuixat una casa amb arbres i flors i quatre estrelles de Nadal i quatre ocellets”.

Rafael (Hospital Asil Sant Jaume de Blanes)

Rosario (Hospital Asil Sant Jaume de Blanes)

Hospital Sociosanitari de Calella

Hospital Sociosanitari de Calella

Accesibilidad
X