Loading...
Buscar

La postal de Nadal de la Corporació 2022 ha estat dissenyada per una resident de l’Asil Nicolau Font – Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar

  • S’han presentat un total de 43 dibuixos i hi han participat l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes i l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar

La postal de Nadal amb la qual la Corporació felicitarà les festes d’enguany ha estat obra de Montserrat Armengol, una resident de l’Asil Nicolau Font – Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar. Per tercer any consecutiu s’ha organitzat el Concurs de postals de Nadal entre els pacients i residents dels hospitals sociosanitaris de Calella, Blanes i Lloret de Mar, enguany, hi ha pogut participar els centres de Blanes i Lloret.

S’han rebut un total de 43 dibuixos i de tots ells se n’ha valorat l’originalitat i els motius nadalencs que s’hi podien veure. D’aquest tercer Concurs de postals de Nadal, la Montserrat Armengol ha estat la guanyadora.

Aquesta iniciativa és molt ben rebuda pels pacients i residents, que els serveix per implicar-se en una activitat artística i fer volar la imaginació, com per als professionals dels diferents centres.

A continuació podeu veure totes les obres artístiques que s’han presentat:

Postals dels pacients i residents de l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar i Asil Nicolau Font:

                       

Postals dels pacients i residents de l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes:

                                                   

 

Accesibilidad
X