Loading...
Buscar

La pressió per la Covid-19 obliga a suspendre l’activitat quirúrgica programada amb ingrés a l’Hospital de Blanes

  • Es manté la cirurgia sense ingrés i tota l’activitat urgent i que no es pot ajornar

A causa de la pressió assistencial provocada per la Covid-19, l’Hospital de Blanes anul·la a partir del pròxim dilluns 2 d’agost l’activitat quirúrgica programada que requereix ingrés i es mantindrà la cirurgia sense ingrés i la cirurgia no ajornable (urgent). Recordem que l’Hospital de Blanes concentra l’activitat quirúrgica de traumatologia i oftalmologia.

Pel que fa a l’Hospital de Calella, recordem que des del 19 de juliol, tal i com vam informar fa unes setmanes, també manté suspesa l’activitat quirúrgica programada no urgent i que requereix ingrés, donant prioritat als processos oncològics i en general a tota l’activitat no demorable, i també continua oberta la unitat de cirurgia sense ingrés.

El principal objectiu d’aquestes mesures és alliberar llits d’hospitalització per poder atendre els pacients afectats per la Covid-19 i les urgències no Covid-19 que ho requereixin. Aquestes mesures es revisen periòdicament i es van adaptant segons l’evolució de les dades i la situació de cada centre.

Accesibilidad
X