Loading...
Buscar

La Regió Sanitària Girona habilitarà sis punts de vacunació poblacional per l’avanç de la dosi de reforç

  • Entre els espais vacunals oberts a tota la ciutadania hi ha el de Calella que passa d’estar situat a la Fàbrica Llobet-Guri a l’Espai Mercat

La Regió Sanitària Girona, en el marc de la nova fase de vacunació anunciada pel Departament de Salut, disposarà d’un total de sis punts de vacunació poblacional (PVP) que s’encarregaran d’administrar tant les dosis de reforç com les primeres i segones de la vacuna contra la COVID-19. Aquests PVP estaran oberts a tota la ciutadania. Entre els diferents punts hi ha el de Calella que es trasllada de la Fàbrica Llobet-Guri a l’Espai Mercat. Aquest nou emplaçament s’estrenarà el pròxim dijous 9 de desembre.

La programació de cita al punt de vacunació poblacional s’ha de fer a través de la web vacunacovidsalut.cat i la ciutadania podrà triar entre un dels sis punts habilitats  a la regió. Es recomana a la ciutadania que, per qüestions logístiques i organitzaves dels equips, es prioritzi la vacunació amb cita.

En el transcurs de la campanya de vacunació, els punts vacunals s’han anat adequant al ritme i capacitat del sistema sanitari.  Amb l’avanç de la campanya de vacunació amb les dosis de reforç i per tal de descongestionar els centres d’atenció primària,  s’ha considerat necessari redimensionar la xarxa de punts vacunals del territori. Les converses entre ajuntaments, el Servei Català de la Salut i les entitats proveïdores han permès disposar d’aquests espais.

Cal recordar que la dosi de reforç s’està administrant actualment a les persones majors de 70 anys que van rebre la segona dosi fa més de 6 mesos, i a aquelles persones que es van vacunar amb Janssen fa més de tres mesos. Des d’ahir dimecres a la tarda també poden demanar cita per a la dosi de reforç les persones entre 65 i 69 anys.

Els altres punts vacunals de la Regió Sanitària de Girona són: la Seu de la Generalitat a Girona, el local Mas Enlaire de Blanes, el Casal Marià d’Olot, la Sala Eudald Graells de Ripoll i el Molí de l’Anguila de Figueres. Paral·lelament a aquests sis punts poblacionals, la resta dels CAP també podran seguir vacunant de la COVID-19 als usuaris de la seva àrea de salut amb cita prèvia.

 

 

Accesibilidad
X