Loading...
Buscar

La Tarda Jove de Calella i Malgrat es trasllada als centres d’atenció primària durant els mesos de juliol i agost

  • Es tracta d’un espai gratuït i confidencial per a joves menors de 25 anys on s’ofereix atenció a la salut sexual i reproductiva

Durant els mesos de juliol i agost la Tarda Jove de Calella i Malgrat es trasllada als centres d’atenció primària del municipi.

Fins ara, la Tarda Jove de Calella tenia lloc cada dilluns de 18.30 a 19.30 a l’Espai Jove de Can Saleta. A partir del 3 de juliol i fins al 28 d’agost, ambdós inclosos, aquest espai s’oferirà des del CAP Calella en el mateix horari.

Pel que fa a la tarda Jove de Malgrat, actualment es porta a terme els dimarts de 16.30 a 17.30 a la Casa dels Mestres. Durant els mesos estivals (juliol i agost), el servei es trasllada novament al CAP Malgrat amb el mateix horari.

Pel que fa a la resta de centres de la Corporació, la Tarda Jove es manté en els mateixos horaris i ubicació. Podeu consultar-los en aquest enllaç.

La Tarda Jove és un espai gratuït i confidencial dirigit a joves menors de 25 anys on poden consultar amb una llevadora els seus dubtes relacionats amb la salut sexual i reproductiva. Es pot acudir de manera individual, en parella o en grup i no és necessària cita prèvia.

 

Accesibilidad
X