Loading...
Buscar

La Unitat de Patologia Mamària de la Corporació organitza el XXI Congrés Català de Sinologia i Patologia Mamària

  • La cita tindrà lloc el pròxim 8 de juny a l’Atzavara Hotel & Spa de Santa Susanna

El pròxim 8 de juny la Unitat de Patologia Mamària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva organitza el XXI Congrés Català de Sinologia i Patologia Mamària, una trobada dirigida als especialistes en patologia mamària dels diferents hospitals de Catalunya per compartir coneixements i experiències entorn de la patologia de mama i els seus tractaments. El Congrés, que compta amb l’aval científic de la Societat Catalana de Sinologia i Patologia Mamària, se celebrarà a l’Atzavara Hotel & Spa de Santa Susanna.

Aquesta trobada té per objectiu revisar els últims avenços mèdics tant en l’àmbit científic, diagnòstic, terapèutic, com en el camp de la investigació sempre amb una mirada multidisciplinària, integradora i centrada en les pacients. De fet, en aquesta ocasió el programa està dividit en la part adreçada als professionals de la medicina i als de la infermeria per posar en valor aquesta mirada diversa sobre una mateixa patologia.

La Unitat de Patologia Mamària de la Corporació, ubicada, a l’Hospital Sant Jaume de Calella, es va crear l’any 2005 i des d’aleshores han estat 18 anys oferint una atenció integral, individualitzada i de màxim nivell a totes les dones amb patologia mamària del territori de l’Alt Maresme i la Selva Marítima.

Inscriu-te i descarrega’t el programa accedint a la pàgina del Congrés Català de Sinologia i Patologia Mamària.

 

Accesibilidad
X