Loading...
Buscar

La vacunació de la Covid-19 a professionals sanitaris del sector privat s’estén també als hospitals comarcals

Els hospitals comarcals del sistema sanitari públic de Catalunya (SISCAT) de la Regió Sanitària de Girona ja vacunen aquesta setmana els metges, infermeres i odontòlegs que exerceixen en el sector privat, ja sigui en consultes privades com en centres mèdics.

En aquest sentit, a l’Hospital Sant Jaume de Calella, centre de referència vacunal de l’Alt Maresme, es va iniciar la vacunació de sanitaris de la xarxa d’hospitals privats la setmana passada amb un grup reduït de professionals externs i durant aquesta setmana el ritme s’intensificarà. També es va iniciar la setmana passada a l’Hospital Josep Trueta de Girona, l’Hospital de Campdevànol s’hi ha afegit avui i els hospitals de Figueres, Olot i Palamós ho faran demà dimecres amb l’objectiu d’avançar en la campanya i contribuir a l’equitat territorial.

Els professionals poden desplaçar-se a aquests centres de referència a les seves respectives comarques on se’ls administrarà la vacuna el dia i l’hora en què hagin estat citats. L’organització s’ha fet conjuntament entre el Servei Català de la Salut (CatSalut), els col·legis professionals i els hospitals implicats i els professionals citats s’han d’identificar amb el DNI o la targeta sanitària a l’espai indicat. Aquesta setmana es disposen de 915 dosis en el conjunt de la Regió Sanitària de Girona per avançar en la immunització dels sanitaris pendents de vacunar-se.

Accesibilidad
X