Loading...
Buscar

NOTÍCIES

Del 25 al 31 de maig té lloc la XXI Setmana Sense Fum, una iniciativa de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitaria (SEMFYC) i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), que durant els últims anys ha organitzat el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya.

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum del tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus de tabac.
El lema d’enguany és ‘Desconnecta’t de la cigarreta, endolla’t a la vida’, i va dirigit especialment a la població jove i a la prevenció d’iniciar-se al tabac.

Per tal de conèixer el consum i l’opinió general en temes d’actualitat sobre el tabaquisme, s’ha creat una enquesta per a tots aquells que vulguin participar. Amb la informació recollida es realitzarà un informe que es farà públic. Des d’aquí us encoratgem a participar-hi omplint l’enquesta que trobareu a l’esquerra de les vostres pantalles.

Accesibilidad
X