Loading...
Buscar

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques atorga dos premis i una beca de recerca a professionals de la Corporació

  • La Corporació s’endú el premi al millor treball de recerca per un metge resident, a la millor tesi doctoral i la beca per a la recerca d’infermeria

La Filial del Maresme de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques ha celebrat la cloenda del curs 2022-23 amb el lliurament de beques i premis. En aquest sentit, ha atorgat dos premis i una beca a diferents professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Amb relació als premis, el Premi Filial del Maresme al millor treball de recerca per un metge resident ha estat pel projecte d’Ana Inés Méndez, resident de Medicina Interna, sobre “La utilitat del rastreig de fenotips electrònics en el cribratge poblacional de mamalalties infradisgnosticades o minoritàries”.

Entrega del diploma del Premi Filial del Maresme al millor treball de recerca per un metge resident a Ana Inés Méndez

El Premi Filial del Maresme a la millor tesi doctoral per a professionals de la salut ha estat per la Dra. Grilseda Manzano per la seva tesi sobre “Salut digital en l’àmbit de l’atenció domiciliària: un model centrat en l’usuari”.

Entrega del diploma per al Premi Filial del Maresme a la millor tesi doctoral per a professionals de la salut per la Dra. Grilseda Manzano

I en l’apartat de beques, Rebeca Galán, infermera de l’Hospital de Calella, ha rebut la Beca per a la recerca d’infermeria amb el treball “Com t’agradaria que fos la CSMS l’any 2024?”

La infermera de l'Hospital de CalellaRebeca Galán rep el diploma de la Beca per a la recerca d’infermeria

El lliurement de beques i premis s’ha fet en el marc de la 26a Jornada de Recerca Sanitària al Maresme de la Filial del Maresme de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques, aquest passat dijous a Calella, i té per objectiu donar a conèixer els projectes que han realitzat professionals de les Ciències de la Salut en centres de la comarca del Maresme en els últims dos anys. Així mateix la jornada també vol reforçar els lligams entre professionals de la salut de diferents àmbits (professionals de la medicina, infermeria, biòlegs, farmacèutics, psicòlegs…) i el camp de la recerca.

Accesibilidad
X