Loading...
Buscar

L’Ajuntament de Blanes inaugura el 28è Pessebre Monumental dedicat aquest 2020 als professionals del món sanitari amb una reproducció de l’Hospital Comarcal

Aquest divendres ha quedat inaugurat oficialment el 28è Pessebre Monumental de l’Ajuntament de Blanes, que enguany fa un homenatge als professionals de l’àmbit sanitari que estan fent front a la Covid. Com a símbol del reconeixement, la figura central del pessebre l’ocupa una reproducció de l’Hospital Comarcal de Blanes.

Al diorama s’hi ha reproduït principalment la façana frontal del centre amb la planta on hi ha el rètol lluminós de grans dimensions amb el nom del centre. També s’hi pot veure l’ala dreta on hi ha les consultes externes, així com la part d’hospitalització, i el passadís exterior on hi havia l’estany i que voreja l’accés principal al vestíbul.

A més s’ha instal·lat una pantalla a l’interior del pessebre on s’hi projecten imatges d’un vídeo que reprodueix dos dels homenatges que les forces de seguretat del municipi van fer davant les Urgències de l’Hospital Comarcal durant la primera onada de la pandèmia.

Natàlia Codina, directora de RRHH de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ha participat en l’acte inaugural com a representant de la institució i ha recollit un obsequi de mans de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, com a mostra d’agraïment.

L’obra d’enguany ha estat duta a terme per l’Agrupació Pessebrista de Blanes juntament amb els alumnes de l’Institut Serrallarga, una suma intergeneracional que fa que l’experiència sigui molt enriquidora. Són alumnes de CFGS de Màrqueting i Publicitat, del FIAP de pintura, i alumnes d’ESO de l’Aula Oberta.

FOTO: Ajuntament de Blanes

Accesibilidad
X