Loading...
Buscar

NOTÍCIES

L’Ajuntament de Palafolls ha fet entrega aquest dijous a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva 1.000 barrets de roba per als professionals. Aquests han estat confeccionats per voluntaris del poble i decorats pels nens i joves de Palafolls.

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha estat l’encarregat de fer entrega d’aquest material al director gerent de la Corporació, el Dr. Lluís Franch, que ha estat acompanyat per la Directora d’Infermeria, Joana Blázquez; la cap de Serveis Generals, Susanna Bosch; i la cap d’Àrea d’Infermeria de l’ABS Malgrat-Palafolls, Laura Hernández. Per part de l’Ajuntament de Palafolls han acompanyat l’alcalde la Primera Tinent d’Alcalde, Susanna Pla; el regidor de Comunicació, Oriol Jordan; tres voluntaris que han confeccionat els barrets, així com dos membres de la Policia Local de Palafolls.

Des del mateix Ajuntament es va impulsar aquesta iniciativa perquè nens i joves del poble decoressin els barrets que havien fet les persones voluntàries. Des del consistori es van fer arribar els barrets i retoladors de colors a totes aquelles famílies que ho van sol·licitar prèviament.

El gerent de la Corporació, el Dr. Lluís Franch, ha volgut agrair personalment a l’alcalde de Palafolls aquesta iniciativa i la donació: “Des de la Corporació us agraïm aquesta donació i totes les iniciatives solidàries que heu engegat i coordinat des del consistori a més també volem reconèixer l’empenta i el compromís de tota la gent de Palafolls que s’ha abocat per lluitar contra la Covid-19 amb la confecció de material per al nostre personal sanitari”.

Accesibilidad
X