Loading...
Buscar

L’Asil Nicolàs Font, gestionat per la Corporació recupera el programa ‘Grans moments’ a través del qual joves de Lloret comparteixen experiències amb residents del centre

  • El programa es porta a terme gràcies a la col·laboració de Càritas Lloret

L’Asil Nicolàs Font, gestionat per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva,  recupera el programa ‘Grans moments’ a través del qual joves voluntaris de Lloret comparteixen experiències amb alguns residents del centre.

Aquest programa, que es porta a terme gràcies a la col·laboració de Càritas de Lloret, ja estava en funcionament sota el nom ‘Apadrina un avi’, però es va haver d’adaptar amb l’arribada de la Covid-19. Des del novembre de 2020 s’estava realitzant a través de l’enviament de cartes manuscrites amb els joves voluntaris de Càritas.

Ara, es recupera de forma presencial amb l’objectiu de facilitar la convivència i l’aprenentatge entre persones grans que viuen en centres residencials i joves estudiants, fomentant la relació intergeneracional.

Així, joves voluntaris de 15 i 16 anys de diferents instituts de Lloret acudeixen una tarda a la setmana a la residència de gent gran, i durant una hora comparteixen converses i activitats amb els residents del centre.

Aquestes trobades contribueixen a augmentar l’autoestima i el benestar de les persones grans, mentre que els joves reben la seva experiència i saviesa.

 

Accesibilidad
X