Loading...
Buscar

Les gestants poden tornar a entrar acompanyades a les ecografies obstètriques i visites de control

  • La gestant només podrà entrar acompanyada d’una única persona, que haurà de seguir en tot moment les mesures de seguretat establertes

Les gestants de l’Alt Maresme i la Selva Marítima que estiguin portant el control del seu embaràs a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva podran tornar a entrar acompanyades a les ecografies obstètriques i visites de control, gràcies a la millora en el nombre de casos positius per la Covid-19 als centres de la Corporació.

Recordem que, a causa de l’augment de casos de coronavirus de la cinquena onada, a principis del mes d’agost es va haver de suspendre l’entrada amb acompanyant a les ecografies obstètriques i visites de control per minimitzar el risc de contagi en la mesura del possible.

Ara i davant un escenari més favorable, es torna a recuperar aquest acompanyament sempre seguint les mesures de seguretat establertes. Així, la gestant només podrà entrar acompanyada d’una única persona, que haurà de portar posada la mascareta (neta i homologada) en tot moment, rentar-se les mans en entrar i sortir del centre, i mantenir la distància de seguretat amb la resta de pacients.

Accesibilidad
X