Loading...
Buscar

L’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes celebra la festivitat en honor al seu patró

  • La jornada ha començat amb la tradicional missa i, a continuació, pacients i residents han gaudit de les actuacions de la Cobla del Col·legi de Santa Maria i dels Capgrossos de la Colla Gegantera de Blanes

Aquest dimarts 25 de juliol, dia de Sant Jaume, l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes ha celebrat la festivitat en honor al seu patró.

Pacients i residents del centre, acompanyats d’alguns familiars, han gaudit d’una jornada festiva plena de música i ball després que el 2020 i 2021 s’hagués de celebrar a porta tancada i l’any passat encara amb algunes restriccions per la pandèmia de la Covid-19.

A la festa també s’hi han sumat membres de l’equip directiu de la Corporació de Salut del Maresme i la selva, treballadors del centre, així com l’actual alcalde de Blanes, Jordi Hernández, acompanyat d’alguns regidors de l’Ajuntament i membres de la Fundació Asil Sant Jaume.

L’acte ha començat amb la tradicional missa, que ha estat oficiada pel mossèn Enric Roura. Per segon any consecutiu, i aprofitant el bon temps, la missa no s’ha celebrat a la capella de l’Hospital Asil Sant Jaume com es feia tradicionalment, sinó que ha tingut lloc al jardí interior del centre.

Després d’un petit refrigeri per portar millor la calor, la festa va continuar amb la música de la Cobla del Col·legi de Santa Maria, que va acompanyar els balls dels Capgrossos de la Colla Gegantera de Blanes.

A continuació podeu veure un recull d’imatges:

           

 

Accesibilidad
X