Loading...
Buscar

L’Hospital de Blanes, el primer de la Regió Sanitària de Girona que incorpora la Bústia AECC per facilitar la relació entre els pacients oncològics i l’associació

  • L’objectiu de la iniciativa és facilitar el contacte entre els pacients oncològics i familiars amb l’entitat perquè puguin sol·licitar informació o accedir als serveis gratuïts que s’ofereixen

Donades les restriccions que hi ha als centres sanitaris a causa de la Covid-19, les associacions, com l’AECC-Catalunya contra el Càncer, no poden estar-hi presents per apropar els seus projectes i serveis als pacients que es visiten al centre. Per aquest motiu des de l’AECC s’ha instal·lat a l’Hospital de Blanes la Bústia AECC Seguim amb tu, una iniciativa que té per objectiu facilitar el contacte entre els pacients oncològics i familiars amb l’entitat per tal que puguin sol·licitar informació, així com accedir als serveis que s’ofereixen gratuïtament com: atenció psicològica, fisioteràpia, logopèdia, atenció social, orientació sanitària i acompanyament a través del voluntariat.

L’Hospital de Blanes és el primer centre hospitalari de la Regió Sanitària de Girona on s’ha instal·lat aquesta bústia perquè les persones que ho necessitin puguin continuar contactant amb l’entitat. No obstant això, aquest projecte ja s’ha posat en marxa en altres punts de l’estat i ha tingut molt bona rebuda. A l’hospital, la Bústia està situada a la planta de l’entrada principal al costat de l’Hospital de Dia.

A partir d’aquesta iniciativa, el pacient o el familiar pot dipositar les seves dades dins de la bústia perquè els contactin des de l’associació o també poden trucar-hi directament a través del telèfon que figura a la bústia. Periòdicament un professional de l’AECC recollirà els fulls de sol·licitud que hi hagi dins de la bústia per tal de contactar amb aquestes persones al més aviat possible.

Accesibilidad
X