Loading...
Buscar

NOTÍCIES

Aquest dilluns a les plantes d’hospitalització de l’Hospital de Calella ja no hi queda cap pacient ingressat per culpa de la Covid-19. Avui, s’han donat d’alta les dues últimes persones que hi van entrar per recuperar-se d’aquesta malaltia. Amb aquestes dues noves altes, se n’han donat un total de 106 des que es van començar a detectar i registrar els primers casos als hospitals de la Corporació, a principis de març.

Des de l’inici de la pandèmia hi ha hagut un total de 150 persones hospitalitzades per la Covid-19 a l’Hospital de Calella i des del passat 22 de maig ja no s’ha produït cap nou ingrés a causa del coronavirus.

Tot i que a Calella des d’avui ja no hi ha cap pacient ingressat per la Covid-19, a l’Hospital de Blanes encara hi queda una persona, de les dues que hi havia. Una d’elles ha rebut l’alta aquest dilluns. A Blanes s’han registrat un total de 99 altes i s’han hospitalitzat 106 pacients per coronavirus fins avui. En aquest centre des del passat 1 de juny no ha ingressat cap més pacients a causa de la Covid-19.

Accesibilidad
X