Loading...
Buscar

L’Hospital de Calella reprèn l’activitat quirúrgica programada als quatre quiròfans que s’havien hagut de tancar temporalment

Els quatre quiròfans de l’Hospital Sant Jaume de Calella ja han pogut reprendre aquest dilluns l’activitat quirúrgica programada. Aquest passat dijous es va dur a terme un nou control microbiològic i els resultats de les mostres preses es troben dins dels llindars de bioseguretat recomanats i es pot garantir la seguretat pertinent als pacients.

Aquest darrer control microbiològic s’ha realitzat després que es portessin a terme dues principals mesures, una intensificació de la neteja dels espais, així com el recanvi dels filtres HEPA, que permeten evitar la propagació de bacteris i virus a través de l’aire.

El tancament ha portat a ajornar un total de 56 intervencions i a partir d’ara s’està procedint a reprogramar-les. Així mateix s’ha fet una vigilància activa de tots els pacients que van ser intervinguts des de l’1 de desembre al centre hospitalari i no s’ha detectat cap infecció derivada d’aquesta incidència.

Accesibilidad
X